Produkter for atria calzone kebab (3)

Tørr Pølse - Pølse uten nitritt

Tørr Pølse - Pølse uten nitritt

Vår misjon: å gi tilbake sin ære til pølsen, et symbol på fransk gastronomi! Denne håndlagde pølsen er laget i vårt slakteri i Laissac, i Aveyron. Den består kun av 3 ingredienser: svinekjøtt, salt fra Guérande og Kampot IGP pepper fra Kambodsja. Denne tørkede kjøttet kan oppbevares i 3 måneder ved romtemperatur. Den vil akkompagnere coppa, lonzo, pølse, tørket oksekjøtt og skinke for å gi deg et 100% nitritt- og konserveringsmiddel-fritt tapasbrett. Alle våre pølser uten nitritt er laget av nøye utvalgte griser fra Aveyron. Opprinnelse: Laissac, Aveyron Vekt: omtrent 250g Ingredienser: Svinekjøtt, salt fra Guérande, Kampot IGP pepper, naturlig tarm
Toulouse-pølser med kokte linser - Regionale kokte linser

Toulouse-pølser med kokte linser - Regionale kokte linser

For å nyte denne spesialiteten, hell innholdet fra boksen i en beholder, dekk til og la det småkoke på lav varme. Husk å røre om av og til. Ca. 10 minutter for en porsjon 15 minutter for to porsjoner Fett: 9,0 g Hvorav mettet fett: 3,9 g Karbohydrater: 8,7 g Hvorav sukker: <0,5 g Fiber: 2,0 g Proteiner: 8,4 g Salt: 0,76 g
Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Deilig for to, disse smakfulle kylling-ravioliene er nøye tilberedt med en tomatsaus infundert med urter fra Provence, for et komplett og smakfullt måltid.